Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

August 25, 2010

it's my birthday yo~


ehem ehem. pengumuman pengumuman! hari ini secara rasminya nya saya seri mas nurwani berumur 25tahun. haha poyo:p

happy sangat harini walaupun ada  benda yang membuatkan hati ini berduka lara tapi takpe ku lupakan saja. dulu-dulu ada fon wish guna fon tapi sekarang dengan adanya fb semua nya mudah. thanx kawan-kawan yang wish. u really made my day:D happy happy~


sebahagian yang dicuri dari fb senirik:p



so balik keje plan nya nak pergi berbuka puasa kat kenny rogers alamanda. tapi penuh lah pulak.hampa. jalan-jalan tengok buffet ramadhan hurm menarik tapi di sebabkan kegawatan ekonomi lagi.skip dulu. tak payah membazir *uhuu jelesnya dgn org gomen yang dapat duit raya last choice terjah ke secret recipe.seb baik ada kosong. itu pun ada miscommunication.tapi takpe harini tak boleh marah-marah.hehe:p




orang sibuk nak buka puasa, dia sibuk buat kerja.ish ish



juadah kami.nyum nyum



chicken cordon bleu

black pepper chicken






mempersembahkan aksesori penting Strawberry Mashmellow Cheesecake.hehe






happy birthday to u..happy birthday to u.....
tiup tiup~ afuu afuuu~


psst: last birthday as 'cik'. hurmmmmmmmmm

1 comments:

dd dudu said...

seri, hepi belated besdayyyyyy

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©