Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

June 14, 2010

Hantaran:Purple

ok lah. malas nak fikir panic attack yang melanda. nak fokus kat benda lain. jom layan pic hantaran-hantaran (or tema color hantaran) yang berkenan di hati

after di fikir-fikir, di pilih-pilih, di tenung-tenung, di bincang-bincang akhir sudah jatuh hati dengan color purple ini

color sebenar dark skit daripada pic ni

haritu survey-survey kain sudah berkenan dengan color ni. jida ko suka kan? hehe:p

so insyaallah dah decide untuk malam akad nikah color temanya adalah

off-white+purple+black(maybe)

so semua bridesmaid and rakan-rakan comel akan memakai busana(skema.hiks;p) berwarna purple

ok sekarang jom layan pic hantaran yang i suka from team Que Rafael. santekk purplenya. i like~




tapi sekarang ni tak decide lagi nak guna fresh flower or bunga dip. tengah memikirin  lagi:p

sebelum tutup cerita nak tunjuk pic opismate, rose yang baru melangsungkan perkahwinan last weekend. theme color purple juga. cantikss:)


pic di curi dari fb ezzan:p

Selamat Pengantin Baru Rose+Pasangan. Semoga bahagia hingga akhir ayat. amin:)

7 comments:

Ezzan Yusop said...

baru nak cakap cam kenal je gambar. hehehe!

farahfatihah said...

i like pepel

Seri Mas Nurwani said...

@farah color purple memang cantik:p suka!

@ezzan pinjam ehh.hehe

Cik Belle said...

colour yang menarik! tapi, apakata black tuka pada silver.. just my opinion since purple da dark kan.. and boleh letak combination crystal-cyrstal jernih tuh.. pasti nampak mewah! =))

Seri Mas Nurwani said...

@cik belle menarik idea tu.thanx!

nurul azida ahmad said...

hohoh. me too. like purple.

rosealley said...

purple itu menawan, terutama dark purple, oh my favourite la, hee

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©