Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

June 29, 2010

Bunga Dip

tadi mase tengah browse-browse terjumpa menda alah nih.



hurm menarik.

demi memenuhi keinginan ibunda tercinta nak buat bunga pahar dip,(everytime call mesti tanya dah beli bahan belum). so cari lah jugak step-step nak buat bunga dip. tengok-tengok study-study cam senang jugak kan buat. pintal-pintal celup-celup sambung-sambung siap.hehe.

sebenarnya seronok jugak nak melayan karenah mak-mak nih.kelakar pun ada sebab diorang yang excited lebey.sukeeee.ehehe. sekejap-sekejap call update nak beli barang *tapi end up tak beli jugak sebab anak dia nih cerewet.nak kena pilih sendiri baru puas hati:P*


so next week pas jumpa en.designer nak heret en.tunang ke kedai bunga reben kat Jl Tar. nak beli bahan untuk bunga dip and vip gift sekali. haritu pergi tutup plak kedai tu.sedey sedey.uhuk uhuk~

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©