Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

May 26, 2010

Yes.Cuti!

 yay. jumaat ni cutii! suka! esok mahu balik ke perak. ada sesi berpindah rumah.kena tolong angkat-angkat barang atau jadi mandur jer kot.haha. rindunya kat rumah. boleh bawak adik-adik g mandi laut*excited*

harini ni after kerja pergi singgah ke PKNS Bangi, nak membeli contoh bunga pahar. i nak beli a few design untuk tunjuk kt my mum. she insist nak buat bunga pahar dip tu. tapi nak bagi dia a few options sebab i know nak buat bunga dip ni renyah skit, so takut nanti kat tengah-tengah jalan semangat my mum pudar.cian plak nanti.hehe:p kalau tak pun nanti pujuk my mum buat bunga dip untuk dulang hantaran jer. takde lah banyak sangat kena buat. hurm hurm.


baru pergi menonton cite Shrek. hurm ok not bad lah. kelakar. i tak ikut sequel Shrek ni. en.faliq kata nak tolong download kan. yeay. mekasih yer enche:p awak sangat baik melayan karenah shaye yang nak macam-macam ni (hoho u know what i mean.i want! i want!:p).suka awak banyak sangat lah *mode:bodek* hehe


psst: everytime nak cuti mesti jer ada kerja yang bertimbun. yang ini tak suka! huhu

2 comments:

Eggie Eggblood said...

budak dah donlod shrek 2, shrek 1 baru nak donlod, link korea tue x jumpe pung~~ buu buu

Seri Mas Nurwani said...

cari kt sini lag sayang

http://www.dlaznmovies.com/

ngee:D

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©