Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

May 10, 2010

Progress Update

Hurm rasanya macam dah lama tak update progress wedding preparation sejak en.MALAS datang menyinggah:p

sekarang ni tengah busy buat prototype untuk DIY VIP-gift. apakah ia? jeng jeng jeng~
nanti dah konfirm baru i reveal. tengah mencari idea untuk mencantik kan ia supaya ia nampak special. wahh ia gitu. skema habis.hahaha

and alhamdulillah dah jumpa juga OP yang berkenan di hati. yes yes OP yang i ckp suka 110% haritu. harga untuk total pakej untuk kedua-dua belah pihak juga sangat-sangat memuaskan. mula-mula risau jugak kalau diorang quot mahal untuk travelling charge. iyer lah Perak&Johor kan, tapi alhamdulillah quotationnya kurang sikit dari yang dibudget. so apa lagi. i grab lah:p

and ouh tadi masa berjalan-jalan di alamanda ternampak kain yang sangat cantik di Binwanis. suka sangat. lace and dual tone chiffon. berkenan sangat. tapi kena jumpa dengan en.designer dulu baru boleh tahu kena beli kain apa. so sementara tu bersabar lah dulu tengok kain tu. ops pic kain tu tak sempat di snap sebab tak bawa kamera.hiks;p


mahu dress seperti ini
(verangan mode)



0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©