Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

May 16, 2010

Benda penting dah settle :)

yesterday jumpa designer dengan en tunang. and dah decide nak hantar our outfit majlis belah i dekat dia. after perbincangan here and there akhirnya kata sepakat dapat di capai(:p). en.tunang setuju. yess!


tapi masa dalam kereta otw balik ke bangi en.tunang mengutarakan soalan "apsal harga baju u dengan baju i beza gila?" haha tak reti den nak jawab. harga memang beza pun. macam langit dengan bumi. tapi jawapan memang dah ada depan mata - sebab baju i lagi cantik dari u kot sayang. sebab tu mahal (ehem) sikit:p . haha


bila tengak ticker tick tock tu rasa cam gelabah pulak. dah nak abis lapan bulan. tetiba rasa nervous (ok i over). banyak sangat benda kecil-kecil kena buat. kena buat sikit-sikit dari sekarang.


ok sekarang mode diy project is ON. mana nak cari white paper bag yang murah ek. kalau yang brown paper bag tu selalu lah jumpa. color white susah plak nak cari.hukhuk~ 




Salah satu my DIY project:)

2 comments:

dd dudu said...

beruntungnye klu tangan ada seni atau kretip

kite xreti wat ape2 pun, wuwu mmg xleh nak DIY lah

Seri Mas Nurwani said...

tgn seri pun x berapa nak kreatif. tp nk save budget punya psl. redah jer lah. hehe

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©