Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 17, 2010

Perubahan

pic source: mr google

Dunno why sangat moral down lately. rasa semua benda tak ada mood. mood memang turun naik. sekejap boleh gelak-gelak then another minute dah nangis-nangis. gila kah saya? hoho


perlukan perubahan dalam hidup i think. hurmm. kena bertindak dengan betul:)

Sedang menyusun trip for this year. rasa sangat pack. trip ke singapore pun tak tahu nak buat bila. tak jumpa tarikh yang sesuai. lama gila hold trip ke singapore dari january sampai lah sekarang tak tahu nak sumbat kat mana time kitorang free.huhu. kenapa mahu ke singapore? entah. itu janji en faliq dari last year lagi. i ikutkan saja :p maybe mahu jalan-jalan and survey barang hantaran. gosh! tak fikir lagi apa mahu kasi time nikah nanti:(



ouh btw miss zieda and miss eein, i nak buat satu mini trip ke Penang dis coming June. anda mahu ikut?? ;p


psss: rumah sudah ada internet connection. tidak perlu risau banyak benda kene block di opis.boleh download sesuka hati.yeayyy~

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©