Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 14, 2010

Melaka & Pengantin Baru



Baru balik jalan-jalan di melaka.urgh penat. tapi sewonok. sudah lama tak ke melaka.adalah dalam hampir setahun tidak ke sana since trip last year


Actually ke melaka untuk menghadiri wedding kawan faliq dari kulai yang juga merangkap ex-housemate. Sai bersama pasangannya Taibah.


Congrats guys.Selamat Pengantin Baru.Semoga bahagia hingga ke anak cucu.
(tema pink+white. comel~)






Gerak ke melaka dalam lebih kurang pukul 11. Sampai sana tepat-tepat pasangan pengantin tengah bersanding. so timing memang ok lah.


Ya. Miss PA tersayang pun saya bawa. ingatkan nak suruh dia jumpa buah hati. tapi buah hati balik kampung pulak.ish ish ish



sedap tidur yer bang?
:p


ahli-ahli rombongan.
me, faliq, zieda and kurt


kami ambil berkat. hehe~



praktis jadi pengapit kepada bakal pengantin.haha



Geng-geng faliq dari kulai


after makan and ambil gambar dengan pengantin etc kami pun meneruskan agenda yang seterusnya. apa itu? ya berjalan-jalan di bandar melaka.


kalau i ada mesti lah harus jalan-jalan kan. tak tema lah kalau pergi kenduri terus balik kl(alasan:p).terpaksa lah faliq melayan tunangnya nih.hehe


tak ada benda yang penting pun nak di buat. sebab banyak tempat dah di lawati. so jalan-jalan cari makan and snap-snap pic jer(haruslah kn;p)






tukar costum. bertukar!


beca 1 Malaysia:)



Beca cinta ♥






aksi gedik kami



gediks lagi:p


menikmati cendol dan abc di bawah pokok sambil menikmati keindahan sungai(err indah kerw?). memang terbaik;)






 happy. sebab dah lama tak jalan-jalan since balik bandung. can't wait for langkawi trip. rasa macam lambat sangat masa berlalu.hoho

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©